Service

We besteden veel zorg en aandacht aan onze winkel. Om die reden kunnen we je van alles vertellen over de collectie en de kwaliteit van onze kleding. Ook geven wij graag was- en onderhoudstips, zodat je lang van je kleding kunt genieten. Hoe goed de kleding ook zit en hoe mooi het ook bij je staat, soms is het wenselijk nog iets te vermaken. Wij hebben een fantastische coupeuse, die ervoor zorgt dat je outfit optimaal past.

Vind je het leuk om iemand te verrassen? Dan is een cadeaubon van Sabina Damesmode een schot in de roos! Natuurlijk zorgen wij voor een mooie verpakking. Op onze beurt verrassen wij jou graag met onze klantenkaart. Voor iedere 50 euro die besteedt, ontvang je 1 stempel. Bij 8 stempels ontvang je 20 euro korting op je volgende aankoop.

Natuurlijk kan het voorkomen dat je achteraf toch niet helemaal blij bent met je aankoop. Dat vinden we jammer, maar we begrijpen dat dat kan gebeuren. Met de kassabon kun je de kleding binnen 8 dagen ruilen. Heb je een klacht? Laat het ons dan weten! Wij zoeken graag samen met jou naar een passende oplossing.

Terug naar de bovenkant van de website